Upoznajte Acai Berry – najtraženije voće iz Južne Amerike lekovitog dejstva

Da li se i Vama desilo da odlučite da napravite „reorganizaciju“ i izvedete sebe na put ka zdravom životu? Koliko puta ste istraživali koje su dijete najpogodnije i najdelotvornije, a koliko puta ste iste prekršili i vratili se uobičajenom režimu ishrane?

Da li ste se nadali proizvodu uz čiju pomoć ćete se osećati bolje, zdravije, lepše, a da ne morate da se odreknete svih zadovoljstava?

Kompanija Ervamatin GMZ ima rešenje za sve koji žele da se hrane prirodnije i žive zdraviji život – reč je o jednom od najtraženijih prirodnih proizvoda u svetu, čuvenom Amazonskom Acai Berry.

Tamnoljubičasta bobica, inače plod Acai Berry palme koja raste u kišnim šumama Brazila, je voće najbogatije antioksidansima i vitaminima i mineralima, koji direktno utiču na jačanje organizma – imuniteta. Upravo zbog svog delotvornog dejstva, poslednjih godina, Acai Berry je veoma popularan sastojak dijetetskih suplemenata poput tableta, sokova, energetskih pića, praškova i ostalih.

slika-proizvoda

Acai Berry se koristi kao superhrana lekovitog dejstva, a svojim sastavom utiče na prevenciju mnogih oboljenja, reguliše telesnu težinu, povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, štiti od blažih infekcija, održava zdravlje kože, daje energiju i usporava proces starenja. Acai bobice sadrže veliku količinu vlakana ključnih za zdravu ishranu, koja pospešuju varenje i ubrzavaju metabolizam, a u sadejstvu sa antioksidansima vrši detoksikaciju organizma.

Pokrivajući širok spektar zdravstvenih stanja, služeći i kao savršena preventiva i kao kurativa, Acai Berry je jedan od proizvoda koje definitivno želite da imate uz sebe svakoga dana.