Prirodni sastojci za savršenu kožu

Leto je period kada usled pojačane sunčeve svetlosti i promene klime, koža postaje ugroženija i zahteva znatno veću negu i hidrataciju. Visoke temperature isušuju kožu i adekvatna zaštita je neophodna kako ne bi došlo do većih problema, kožnih oboljenja i komplikacija.

Tokom letnjih meseci, pored mogućih opekotina i oštećenja kože UV zracima, telo postaje podležno za dobijanje novih bora, strija, ožiljaka i keloida, staračkih i fotosenzitivnih pega i fleka.

Priprema za leto ne mora da traje beskonačno dugo, ali ni da košta papreno. Zapravo, jedan proizvod iz asortimana kompanije Ervamatin GMZ učiniće da bez razmišljanja uživate u letnjim aktivnostima na suncu, ali i da regulišete postojeće probleme na koži i sačuvate je od uticaja drugih faktora.

Rosa Mosqueta je ulje ploda divlje ruže koja pomaže regeneraciji kože. Ulje se dobija hladnim presovanjem ploda divlje ruže koja raste isključivo u dolimana Anda, u Čileu, gde se vekovima unazad koristi za zaceljivanje i negu kože. Veoma efikasna u rešavanju problema kože oštećene mehaničkim povredama, opekotinama, hirurškim zahvatima, zračenjem i dubokim borama, Rosa Mosqueta je jedan od omiljenih preparata iz Ervamatin portfolija.

slika-proizvoda

Ulje divlje ruže u sebi sadrži vitamine A, C i E, beta karoten, retinolnu kiselinu i nezasićene masne kiseline. Upotreba je veoma jednostavna – na mestu oštećenja, potrebno je dva do tri puta blago utrljati ulje kružnim pokretima dok koža ne upije. Redovnom upotrebom, ulje hidrira, revitalizuje i povećava elastičnost kože i podstiće proizvodnju kolagena, uklanja i ublažava bore, ožiljke, pege, fleke i ostale nepravilnosti na koži izazvane suncevim zracima.

Savršeno letovanje podrazumeva maksimalno prepuštanje zabavi, društvu i aktivnostima, ali i što manje brige. Sa Rosa Mosquetom u torbi, možete se opustiti i iskoristiti sunčane dane na najbolji mogući način, bez razmišljanja o problemima kože i potencijalnim oštećenjima iste.