USLOVI KUPOVINE

Kupac je svaka osoba koja se registrovala i preko našeg web portal poručila određeni proizvod, prihvatajući sa tim predviđene uslove korišćenja. Kupac poručuje proizvode preko on line prodavnice, koji mu se isporučuju na kućnu adresu. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Prodaja proizvoda se obavlja u trenutku isporuke i preuzimanja proizvoda od strane kupca. Nakon što poruči proizvode preko web portala kupac na svoju e-mail adresu dobija porudžbenicu na kojoj će stajati cena.

GMZ Ervamatin doo ima diskreciono pravo da ograniči količine pojedinih akcijskih proizvoda koje može kupiti jedan potrošač, u cilju sprečavanja eventualnih zloupotreba i omogućavanja širem krugu potrošača da dođu do željenog proizvoda.

Cene na portalu https://ervamatinsrbija.com su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV). Cena koju kupac dobije na fiskalnom računu je obavezujuća kako za prodavca tako i za kupca.

USLOVI ISPORUKE

Vreme isporučivanja:

Fizička lica

Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, dobijate je istog dana od 15 do 18 časova. Ako robu naručite posle 12 časova dobijate je narednog dana. Robu subotom i nedeljom, dostavićemo u ponedeljak. Izabrano vreme za isporuku na web portalu je okvirno.

Pravna lica

Po prijemu porudžbine poslaćemo Vam profakturu u roku od 3 radna dana sa tačnim iznosom i brojem žiro računa. Kada se na našem izvodu pokaže da je uplata izvršena, u roku od 2 radna dana, u dogovoreno vreme isporučićemo Vam robu. Da bi Vam roba stigla u najkraćem mogućem roku, uplatu izvršite tek pošto dobijete našu profakturu. Molimo Vas da uplatite tačan iznos sa profakture.

Načini plaćanja

Fizička lica:
  • Gotovim novcem;
  • Karticama: Mastercard, Maestro, Visa i Dina Card;
Pravna lica:
  • Gotovim novcem;
  • Kompanijskim karticama;

Brojevi internet prodavnica:

  • Beograd: 011/313 98 54;
  • Beograd: 063/ 747 63 78;

„Informacije sadržane na ovoj web stranici namenjene su isključivo korišćenju od strane potrošača posetilaca ove web stranice, radi prodaje proizvoda koju su u ponudi, i u druge svrhe se ne mogu upotrebiti bez autorizacije GMZ Ervamatin doo.“