Select Page

ERVAMATIN KAPSULE

LAKO DO ZDRAVE KOSE, KOŽE I NOKTIJU

Potpuno jedinstvena formula sa izuzetnim efektima Ervamatin kapsule 625 mg, 30 kapsula

Ervamatin kapsule su dijetetski suplement namenjen za oporavak, negu i jačanje kose, kože i noktiju.
Ervamatin kapsule sadrže sve vitamine i minerale koji su neophodni za pravilan rast i razvoj kose, kože i noktiju. Količina vitamina i minerala koji ulaze u sastav kapsula pokriva preporučene dnevne doze ovih nutritijenata. Kao specijalan dodatak kapsule sadrze ekstrakt Amazonske Acerole – izvor prirodnog vitamina C i ekstrakt Amazonskog Acai Berry-a, koji se tradicionalno upotrebljavaju za spravljanje praparata za negu kože.

SASTAV

Amazonski Acai Berry – ekstrakt Acai bobica koji amazonska plemena tradicionalno upotrebljavaju za očuvanje i lep izgled kože. Sve češće, mnogi savremeni proizvođači kozmetičkih preparata opredeljuju se za Acai kao bitan sastojak svojih proizvoda za negu kože. Razlog je opet visok sadržaj prirodnih antioksidanasa u ovom voću, a rezultat je sjajnija, zdravija I mlađa koža. Acai sadrzi ogromnu količinu antioksidanasa, štiti ćelije od oksidativnog oštećenja i na taj način produžava životni vek ćelije, a samim tim usporava proces starenja organizma.

Amazonska Acerola – Predstavlja snažan antioksidant i riznicu prirodnog vitamin C i flavonoida. Vitamin C je neophodan za sintezu kolagena i drugih komponenti vezivnog tkiva, koji imaju izuzetno važnu ulogu u normalnoj funkciji i očuvanju zdravlja kose, kože, noktiju, kostiju, hrskavice, desni i krvnih sudova.

Vitamin B7 – Doprinosi normalnom održavanju kose, kože i noktiju.

Vitamin B5 – Ima značajnu ulogu za očuvanje kože.

Vitamin B3 – Doprinosi održavanju normalnih mukoznih membrane i normalne kože.

Vitamin D – Doprinosi normalnoj funkciji, rastu i razvoju kostiju, redukuje inflamatorne procese u organizmu. Vitamin D nastaje u koži.

Vitamin E – se tradicionalno koristi kao antioksidant i za negu kože.

Cink – je normalni sastojak kože i kose. Neophodan je za rast, deobu i sazrevanje ćelija.

Bakar – je značajan za formiranje vezivnog tkiva i kolagena i za sintezu melanina.

UPOTREBA

Samo jedna kapsula dnevno. Pruža izuzetnu komfornost prilikom upotrebe. Tretman traje mesec dana (30 kapsula). Mogu da ga koriste i muskarci i žene, svi uzrasti iznad 6 godina. Pokrivene su neophodne dnevne doze vitamina i minerala.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br: 13746/2018.

Ispitano na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje.

Izrađeno u skladu sa HACCP principima i ISO 9001.

Zemlja porekla: Srbija, sirovine EU, Brazil.