Select Page

AMAZONSKA GRAVIOLA

Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih. Graviola je hit prirodne medicine u svetu i vesti o njoj se šire brzinom svetlosti. Amazonska Graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa. Istraživanja u svetu su pokazala da biljka Graviola ima snažno dejstvo i da acetogenin iz njenog sastava veoma precizno eliminiše oštećene ćelije, dok zdrave ćelije organizma štiti. Graviola pomaže i već obolelom organizmu da se lakše izbori s oboljenjima i kod upotrebe agresivnih terapija. Najbolje je koristiti preventivno.

Izuzetno blagotvorno deluje i na nervni sistem. Ublažava nervnu napetost i stres i poboljšava san. Takođe, popravlja raspoloženje i blagotvorno deluje kod depresivnih stanja. Pozitivne efekte pokazuje i u regulaciji krvnog pritiska. Graviola deluje i u borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija.

PROIZVOD NE SADRŽI GLUTEN

AMAZONSKA GRAVIOLA U PRAHU  150 gr

SASTAV

Amazonska Graviola je preparat koji je proizveden od ekstrakta ploda graviole tako da je zadržao sva svojstva svežeg voća. Plod Graviole predstavlja značajan nutritivni izvor ugljenih hidrata, posebno fruktoze, kao i vitamina C, B1, B2, E… Takođe predstavlja izvor biološki aktivnih sastojaka kao što su alkaloidi, fenoli, tanini, acetogenini i dr.

UPOTREBA

1 – 2 kafene kašičice Graviole pomešati sa 250 ml vode, piti dva puta na dan. Nakon otvaranja boce rok za upotrebu je 30 dana.

Preparat ne sadrži gluten, boje, arome i konzervanse.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br: 5714/2014.

Ispitano na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje.

Izradjeno u skladu sa HACCP principima i ISO 9001.

Zemlja porekla sirovine: Brazil.

AMAZONSKA GRAVIOLA U KAPSULAMA 60 KAPSULA * 350mg

SASTAV

Amazonska graviola herba kapsule proizvedene su od ekstrakta listova graviole. Kapsule su dodatak ishrani na bazi nutritivnih i bioloških aktivnih sastojaka graviole, koji doprinose održavanju vitalnosti i otpornosti organizma.
Graviola sadrži brojne biološki aktivne sastojke, kao što su acetogenini, alkaloidi, fenoli, flavonoidi. Najznačajniji su acetogini. Ostali sastojci identifikovani u gravioli su ketoni, alkani, etarska i masna ulja, tanini, karotenoidi, amidi, vitamini C, B1, B2, E, P itd.

UPOTREBA

Preporučeni dnevni unos je 2-3g graviole. Kapsule na bazi graviole mogu se koristiti preventivno 3×1 kapsula, ali i kod već postojećih problema kada se preporučuju 3×2 kapsule dnevno.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br: 7254/2015.

Ispitano na Farmaceustskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje.

Izradjeno u skladu sa HACCP principima i ISO 9001.

Zemlja porekla sirovine: Brazil.