Amazonska graviola

AMAZONSKA GRAVIOLA

Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih. Graviola je hit prirodne medicine u svetu i vesti o njoj se šire brzinom svetlosti.

Amazonska Graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa. Istraživanja u svetu su pokazala da biljka Graviola ima snažno dejstvo i da acetogenin iz njenog sastava veoma precizno eliminiše oštećene ćelije, dok zdrave ćelije organizma štiti. Graviola pomaže i već obolelom organizmu da se lakše izbori s oboljenjima i kod upotrebe agresivnih terapija. Najbolje je koristiti preventivno.

Izuzetno blagotvorno deluje i na nervni sistem. Ublažava nervnu napetost i stres i poboljšava san. Takođe, popravlja raspoloženje i blagotvorno deluje kod depresivnih stanja.

Pozitivne efekte pokazuje i u regulaciji krvnog pritiska.

Graviola deluje i u borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija.

Budite jaki, zaštićeni i zdravi uz amazonsku graviolu!

KUPI

PROIZVOD NE SADRŽI GLUTEN

AMAZONSKA GRAVIOLA U PRAHU  150 gr

Upotreba amazonske graviole u prahu:

1 – 2 kafene kašičice Graviole pomešati sa 250 ml vode, piti dva puta na dan.Nakon otvaranja boce rok za upotrebu je 30 dana.

Sastav:

Amazonska Graviola je preparat koji je proizveden od ploda graviole tako da je zadržao sva svojstva svežeg voća. Preparat ne sadrži gluten, boje, arome i kozervanse.

Plod Graviole predstavlja značajan nutritivni izvor ugljenih hidrata, posebno fruktoze, kao i vitamina C, B1, B2, E…. Takođe predstavlja izvor biološki aktivnih sastojaka kao što su alkaloidi, fenoli, tanini, acetogenini i dr.
Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br.:5714/2014.
Ispitano na : Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje.
Izradjeno u skladu sa HACCP principima i ISO 9001.
Zemlja porekla sirovine: Brazil.

Budite jaki, zaštićeni i zdravi uz amazonsku graviolu!

KUPI

AMAZONSKA GRAVIOLA U KAPSULAMA 60 KAPSULA * 350mg

Upotreba:

Preporučeni dnevni unos je 2-3g graviole. Kapsule na bazi graviole mogu se koristiti preventivno 3×1 kapsula, ali i kod već postojećih problema kada se preporučuju 3×2 kapsule dnevno.

Sastav:

Amazonska graviola herba kapsule proizvedene su od standardizovanog praha listova i grančica graviole. Kapsule su dodatak ishrani na bazi nutritivnih i bioloških aktivnih sastojaka graviole, koji doprinose održavanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Graviola sadrži brojne biološki aktivne sastojke, kao što su acetogenini, alkaloidi, fenoli, flavonoidi. Najznačajniji su acetogini. Ostali sastojci identifikovani u gravioli su ketoni, alkani, etarska i masna ulja,, tanini,karotenoidi,amidi, vitamini C, B1, B2, E, P itd.
Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br.: 7254/2015.
Ispitano na : Farmaceustskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje.
Izradjeno u skladu sa HACCP principima i ISO 9001.
Zemlja porekla sirovine: Brazil.

Budite jaki, zaštićeni i zdravi uz amazonsku graviolu!

KUPI